Wannabe-referat af GF 2019 del 2

Generalforsamlingen 2019 foregik med smil på læberne og positive sind.Tak for det.

Her er de vigtigste beslutninger og overvejelser.

1) Beretning, regnskab 2019 og budget 2020 godkendtes enstemmigt og med store forventninger til sæson 2020. Bestyrelsen samt revisor blev genvalgt - igen.

1A) Ventoux-Træf 2020. Mange markerde, at de var seriøst interesserede og vi vedtog derfor at afholde endnu et VentouxTræf - det 13. i rækken.
Det kommer til at foregå i uge 29 med udgangspunkt i Malaucene.
Man skal nok være forholdsvis tidligt ude, hvis man vil sikre et godt logi i byen i uge 29.
Endre giver gerne gode råd herom.
Som regel aftaler nogle medlemmer at køre sammen til Malaucene uden familien. Andre tager derne med familien - som en del af familiens sommerferie
Der er cykelarrangementer de fleste af dagene, men muligvis også dage med mulighed for fri leg.
Obligatorisk er altid opkørsel på Mont Ventoux, Jagtstart Sault- Chalet Reynard( 6 km fra Ventouxs Top) samt fest fredag aften hos Dorthe og Endre.
Så snart man har besluttet sig endeligt for at deltage, bedes man give besked til Ole K, så vi kan få et overblik over hvor mange vi bliver. Et deltagerantal på mindre end 7-8 medlemmer giver ikke rigtig basis for at kalde Træffet ent klubarrangement

2) Vi har 30-års jubilæum i november 2020. Denne vigtige begivenhed vil fejre behørigt i forbindelse med generalforsamlingen 2020.

3) Ture blev med glæde godkendt som nyt medlem. Til lykke Ture. Lad os se hvad du kan - nu du er blevet holdkaptajn i PJ-Cup 2020.

4) Tirs- tors-og søndagstræningen fra Risby fortsætter som hidtil - kl. 9.30 fra Risby.

5) Vi laver som i de foregående år et spinning-arrangement hos X-Trainer i Bagsværd. Det bliver en lørdag kl. 15.00 i januar ( dog ikke 18/1)
Jeg har henvendt mig elektronisk til X-Trainer, men har endnu ikke fået svar:
Jeg regner med vi kører Mallorca-bjerget Sa Calobra. Ca 10 km langt og med køretid på 1-1½ time. Prisen kender vi endnu ikke, men jeg regner med 125-150 kr.
Prisen vil forhåbentlig fremgå, når Otto Kasserer udsender mail om kontigent og tilmeldinger til vore arrangementer.

6) Pj-cup: de 5 hold er dannet og datoplan er vedtaget. Første etape er 19/1 og sidste etape 19/4 ( om Ganløse Kro vil )
HICs klubhus lægger morgen-lokaler til de første 4 etaper.
Ændring i propositionerne gør, at ikke-fremmødte holdrytteres negative indvirkning på holdenes chancer i holdkonkurrencen nedtones betragteligt.

7) Sommer cup: 7 af afdelingerne arrangerer vi som vanligt selv i klubben - herunder  Jagtstarten op på Mont Ventoux. Ligesom de 5 SuperSøndage.
Derudover kan man score point i 3 almindelige motionsløb efter eget valg ud af en endnu ikke kendt pulje på 5-6 løb. Forslag?
Alt om Sommer Cup lægges på hjemmesiden senest 4/4.

8) det-der-ikke-er-med-men-som-alle-ved. Hvis du ikke ved-det-alle-ved, kan du henvende dig til Ole K